Uusimmat

Kuva: Marvel-fanit löysivät Avengers: Infinity Warista tähän asti piilossa olleen Captain Marvel -viittauksen

08.08.2018 20:58 Muropaketin toimitus

Avengers: Infinity War on Yhdysvalloissa julkaistu kotiteatteriversiona ja fanit ovat toden teolla päässeet etsimään elokuvasta piilossa olleita viittauksia. Yhden viittauksen uskotaan liittyvän Captain Marvelin hahmoon.

Brie Larsonin tähdittämä Captain Marvel julkaistaan maaliskuussa ja aiemmin Marvel-elokuvissa vielä näkemättömän hahmon on määrä esiintyä myös myöhemmin ensi keväänä julkaistavassa Avengers 4:ssa. Nyt kotiteatteriversiona julkaistusta Avengers: Infinity Warista uskotaan löytyneen toinenkin viittaus Captain Marveliin.

Joe ja Anthony Russon ohjaaman Avengers: Infinity Warin loppukohtauksessa nähdään ensimmäinen viittaus Captain Marveliin, mikä tuskin keneltäkään jäi valkokankaillakaan huomaamatta. Screen Rantin mukaan fanit ovat nyt löytäneet toisenkin viittauksen hahmoon.

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet, että Infinity Warissa Cull Obsidian -hahmolla on tutun värinen kangas vyötäisillään. Kankaan värit vastaavat täydellisesti Captain Marvelin asua kullanvärisiä vaakaviivoja myöten.

Mikäli Cull Obsidianin vyöllä roikkuva vaate todella paljastuu kuuluvan Captain Marvelille, onkin mielenkiintoista spekuloida, miten hän on saanut vaatteen haltuunsa. Ja liittyykö tämän mahdollisesti jotenkin siihen, missä Captain Marvel on ollut viimeiset 20 vuotta.