Uusimmat

Marvel Studios tarjosi Chris Evansille Captain American roolia – Näyttelijä kieltäytyi aluksi, mutta sitten yllättävä taho puuttui asiaan

07.04.2020 16:03 Muropaketin toimitus

Chris Evansin äiti suostutteli poikansa ottamaan Marvel-roolin vastaan.

Chris Evans esitti Captain Americaa Marvel-elokuvissa kymmenen vuoden ajan ja on vaikea kuvitella rooliin enää ketään muuta. Toisin kuitenkin melkein kävi, sillä alun perin Evans suunnitteli kieltäytyvänsä roolista.

Pitkässä haastattelussa Evans kertoo urastaan ja elämästään, mutta haastattelun mielenkiintoisin anti tulee sen lopussa. Toimittaja nimittäin antoi puheenvuoron myös näyttelijän äidille, Lisa Evansille, joka kertoo takoneensa poikansa päähän järkeä, kun tämä aikoi jättää Steve Rogersin roolin väliin.

“Hänen suurin pelkonsa oli anonymiteetin menetys. Hän sanoi, että on tyytyväinen uraansa sillä hetkellä, koska hän sai työnsä ohella edelleen kävelyttää koiraansa, eikä kukaan tullut puhumaan hänelle tai häiritsemään häntä. Että hän pääsi menemään mihin tahansa, ja sen menetys pelotti häntä. Silloin sanoin hänelle, että jos hän haluaa työskennellä näyttelijänä loppuelämänsä, nyt on siihen mahdollisuus. ’Jos teet tämän roolin niin sinulla on siihen mahdollisuus. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia vuokran maksusta. Jos otat tämän roolin, sinut pitää vaan tehdä päätös, se ei vaikeuta minun elämääni – se mahdollistaa sen’”, äiti-Evan selittää.

Pitkä haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan Esquiresta. Mukana on myös lyhyt video, jossa Chris Evans käy läpi asioita vuosien varrelta.