Uusimmat

Netflixin uusimman hittisarjan ohjaaja: “Tiger King on rasisti – sanoi järkyttäviä asioita kuvauksien aikana”

02.04.2020 17:03 Muropaketin toimitus

Netflixin hämmentävästä Tiger King -dokumenttisarjasta tuli yllätyshitti.

Tiger King on Eric Gooden ja Rebecca Chaiklinin ohjaama, seitsenosainen dokumenttisarja, joka julkaistiin Netflixissä pari viikkoa sitten ja josta tuli yksi viime aikojen puhutuimpia sarjoja.

Yhdysvaltain tiikeribisneksestä ja erityisesti siinä toimivasta Joe Exotic -nimisestä isojen kissojen kasvattajasta kertova sarja koukuttaa katsojansa kaikessa hulluudessaan. Sarjassa ei käsitellä ainoastaan eläimiin kohdistuvaa vääryyttä, vaan siitä nousee esille esimerkiksi myös Joe Exoticin rasismi.

LUE MYÖS: Netflixin uutuudesta tuli yllätyshitti – Jopa 97 prosenttia kriitikoista on kehunut täysin kahjoa sarjaa

The Hollywood Reporterin haastattelussa sarjan ohjaajat kertovat, että he halusivat jättää osan näistä kohtauksista pois lopullisesta sarjasta.

“Kyllä, Joe on rasisti, niin voisin sanoa kategorisesti. Hän sanoi kuvatessamme hyvin järkyttäviä asioita”, Chaiklin kertoo.

“Tunsimme empatiaa Joeta kohtaan, mutta Joe teki paljon kamalia asioita. Hän teki vakavia rikoksia eikä hän ollut julma ainoastaan eläimiänsä kohtaan, hän oli myös julma ympärillään olevia ihmisiä kohtaan. Mielestäni on tärkeää, että katsojat ymmärtävät, että Joe on näyttelijä ja hän kertoo ihmisille mitä he haluavat kuulla”, Goode lisää.

Tiger Kingistä saatetaan tehdä myös Hollywood-elokuva. Ohjaajat paljastavat, että Joe itse haluaisi joko Brat Pittin tai David Spaden esittämään siinä itseään.