Uusimmat

Ohjaaja Robert Rodriguez uskoo edelleen Alita: Battle Angel -elokuvan saavan jatkoa

29.12.2020 09:08 Muropaketin toimitus

Robert Rodriguezin We Can Be Heroes -sarja tuli tarjolle Netflixiin muutama päivä sitten.

Forbes jututti ohjaaja Robert Rodriguezia hänen nuoremmille katsojille suunnatun We Can Be Heroes -sarjansa tiimoilta, joka tuli tarjolle Netflixiin joulupäivänä. Ohjaaja kertoo jutussa myös The Mandalorian -sarjasta, sekä mahdollisesta Alita: Battle Angel -elokuvan jatko-osasta.

Helmikuussa 2019 ensi-iltansa saanut Alita: Battle Angel ei ollut arvostelu- tai katsojamenestys, vaikka se tienasikin noin 405 miljoonaa dollaria. Leffa ei silti päässyt edes omilleen, sillä siihen olisi vaadittu yli 500 miljoonan tienestit. Mangaan perustuvalla leffalla on kuitenkin faninsa, jotka toivovat sille jatkoa. Rodriguez uskoo sen olevan edelleen mahdollista.

– Mitä tahansa voi tapahtua. Disney osti Foxin ja heillä on tietysti Disney Plus -palvelu, joka on yksi mahdollinen paikka jatkolle. Tiedän ihmisten haluavan lisää ja itse tekisin mieluusti toisen elokuvan, Rodriguez sanoo.

Ohjaaja mainitsee Disney Plussan tietysti siksi, että hän ohjasi The Mandalorian -sarjan kakkoskauden kuudennen jakson nimeltään The Tragedy.

Muropaketin arvostelussa Alita: Battle Angelista todettiin muun muassa seuraavaa:

”Alita: Battle Angel on jälleen yksi näistä elokuvista, joka on kuin jättibudjetilla tehty tv-sarjan jakso. Se ei oikein seiso omillaan ja loppuu kun seinään siinä vaiheessa kun tarina pääsee kunnolla vauhtiin ja jotain kiinnostavaa alkaa vihdoinkin tapahtua. Periaatteessa koko elokuva on vain pelkkää palikoiden järjestelyä jatko-osaa varten. Moisen katsominen ei ole kovinkaan kiinnostavaa, vaikka erikoistehosteet näyttäisivät kuinka hyvältä.”

Robert Rodriguezin ja James Cameronin Alita: Battle Angel on vain kaunista silmäkarkkia