Uusimmat

Sylvester Stallone passittaa The Expendablesin sankarit seuraavaksi helvettiin – ihan sananmukaisesti

04.02.2020 08:34 Muropaketin toimitus

Kuolema ei hidasta The Expendables -tiimiä.

Sylvester Stallone passittaa The Expendables -sankarit seuraavaksi helvettiin yhdessä Chuck Dixonin kanssa käsikirjoittamassaan The Expendables Go to Hell -sarjakuvassa.

Kyseessä on Indiegogon kautta joukkorahoituksella rahoitettava hanke, joka on ylittänyt tarvittavan rahamäärän moninkertaisesti, sillä kasassa on jo yli 51 000 euroa. Stallonen ja Dixonin kirjoittaman tarinan on kuvittanut Graham Nolan. Siinä The Expendables -tiimi kuolee ja päätyy helvettiin.

50-suvuisen päätarinan lisäksi sarjiksesta löytyy myös kolme lyhyempää stooria, joiden juonikuvaukset kertovat alkuperäiskielellä seuraavaa:

THE BRIDGE– Barney Ross is stunned to find the soul of his still-living friend Tool, trapped in Hell! Art by Jason Johnson (TEAM 7).
CHRISTMAS IN HELL– Lee Christmas is lured away from the team just when they need him most! Art by Kelsey Shannon (NORAH’S SAGA)
BARBARIAN’S HOLIDAY– Gunner Jensen makes the most of a bad situation! Art by Butch Guice (DOCTOR STRANGE).

Jos haluat sarjakuvan omaksesi, niin rahoituskamppikseen voi osallistua vielä helmikuun ajan. Lehti ilmestyy toukokuussa ja lisätietoa siitä löytyy Indiegogon sivuilta.