Uusimmat

Taas on uusi The Thing tekeillä, vaikka kaikki tietävät, ettei John Carpenterin elokuvasta voi pistää paremmaksi

28.01.2020 21:01 Muropaketin toimitus

John W. Campbell Jr.:n 1930-luvulla kirjoittamaan tieteistarinaan pohjautuva elokuva tehdään jälleen uusiksi.

John Carpenterin scifikauhuelokuvaa The Thing vuodelta 1982 pidetään yhtenä Carpenterin parhaista elokuvista. The Thing pohjautuu John W. Campbell Jr.:n 1930-luvulla kirjoittamaan tieteistarinaan Who Goes There?, joka julkaistiin novellimuodossa ja filmatisointiin ensimmäisen kerran vuonna 1951 nimellä The Thing from Another World.

Vuonna 2018 John Betancourt paljasti löytäneensä täysimittaisen version alkuperäismateriaalista ja alkoi kerätä sen julkaisuun joukkorahoitusta. Frozen Hell -nimellä julkaistava romaani on nyt saanut rahoituksen, ja Bloody Disgustingin uutisen mukaan Universal Pictures ja Blumhouse ovat napanneet sen saman tien työn alle myös elokuvana.

Tuleva elokuva on siis ensimmäinen kerta, kun Campbellin luoma tarina nähdään elokuvamuodossa kokonaiseen romaaniin perustuvana. Elokuvan kerrotaan pysyttelevän kuitenkin uskollisena vuosien 1951 ja 1982 elokuville.

The Thing filmatisoitiin viimeksi vuonna 2011, jolloin Matthijs van Heijningenin ohjaama, ristiriitaisen vastaanoton saanut versio toimi nimestään huolimatta tarinallisena esiosana Carpenterin elokuvalle.