Uusimmat

Televisiossa tänään kaikkien aikojen surkein Alien-elokuva [arvostelu]

21.06.2012 11:51 Muropaketin toimitus

Moni on parjannut Alien – Ylösnousemuksen ja Alien vs Predatorin olevan huonoja elokuvia. Joidenkin mielestä Alien 3:ssakaan ei juuri kehuttavaa ole. Kaikkien aikojen karmein Alien-elokuva on kuitenkin vuonna 2007 ilmestynyt Aliens vs Predator 2 eli AVPR: Aliens vs Predator – Requiem.

MTV3 esittää kello 23.10 Colin ja Greg Strausen ohjaaman AVP2:n, jonka pääosissa nähdään Reiko Aylesworth, Shareeka Epps, Gina Holden, David Hornsby ja Johnny Lewis. Elokuvan virallinen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi –maapallolla sen kuulevat kaikki! Avaruusalus syöksyy keskelle Coloradon pikkukaupunkia. Aluksessa olevat Alienit pakenevat ja tappavat Predatorit lukuunottamatta yhtä. Eloon jää myös ensimmäisessä elokuvassa (Alien vs. Predator, 2004) alkunsa saanut Pred-Alien. Kaupungin väki jää jalkoihin kahden hirviölajin välisessä sodassa. Ihminen on todellisessa vaarassa ja pian uhreja on tuhansia. Voiko mikään enää estää ihmiskunnan tuhoa?”

Dome.fi (silloinen Kaista) ehti haukkua Aliens vs Predator 2:n jo sen ensi-illan yhteydessä: ”AvP2 on puolivillaista teinidraamaa tulvillaan. Tämä ei kuitenkaan ole elokuvan pahin ongelma – vaan se, että kyseessä ei oikeastaan ole sen enempää Alien- kuin Predator-elokuvakaan. Ensisijaisesti kun kaikesta kiljumisesta, säikyttelystä ja juoksemisesta tulee mieleen Jurassic Parkin ja teinislasherin ristisiitos, jota kukaan täysjärkinen ei halua tunnustaa sukulaisekseen.” Lue koko arvostelu täältä.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: FS Film