Uusimmat

Teräsmies on biseksuaali DC Comicsin uudessa sarjakuvassa – Ihmepoika Robin tuli kaapista jo kesällä

12.10.2021 17:30 Muropaketin toimitus

Superman: Son of Kal-El -sarjakuvassa nähdään biseksuaali Teräsmies.

Kaappien ovet ovat alkaneet aukeilla myös sarjakuvamaailmassa. Kesällä paljastettiin ensimmäistä kertaa, että ihmepoika Robin on biseksuaali, ja nyt samainen paljastus on tehty tämän hetkisestä Teräsmiehestä, Kal-Elin/Clark Kentin pojasta Jon Kentistä.

Asia paljastetaan tulevassa Superman: Son of Kal-El -sarjakuvan numerossa 5, joka julkaistaan marraskuun alussa.

Superman: Son of Kal-El -sarjakuva kertoo Clark Kentin 17-vuotiaasta pojasta Jonista, joka on perinyt isänsä manttelin Teräsmiehenä. Tulevassa numerossa hän lähentyy entisestään ystävänsä Jay Nakamuran kanssa ja sarjakuvan sivuilla nähdään näiden kahden pojan suutelevan keskenään.

Tarinan kirjoittanut Tom Taylor kertoo IGN:n haastattelussa joutuneensa aiemmin hylätyksi ideoidensa kanssa, mutta nyt maailma alkaa vihdoin olla valmis tämän tyyppisten tarinoiden julkaisulle.

“Elämme hyvin erilaisessa ja paljon avoimemmassa maailmassa kuin vaikkapa kymmenen tai edes viisi vuotta sitten”, hän kommentoi ja jatkaa:

“Olen aina ollut sitä mieltä, että jokainen tarvitsee sankarin, ja jokaisen pitää päästä näkemään itsensä sankarissaan. Tänään Superman, maailman vahvin supersankari, astuu ulos kaapista.”

Superman Son of Kal-El #5

Superman Son of Kal-El #5