Uusimmat

Tiesitkö tätä Sylvester Stallonesta – Rocky-tähti on ahkera taidemaalari, uusi näyttely aukesi juuri Saksassa

06.12.2021 09:03 Muropaketin toimitus

Näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja ja kuvataiteilija. Sylvester Stallone on myös taitava taidemaalari.

Sylvester Stallone vieraili viikonloppuna Hagenin kaupungissa Saksassa, jossa avattiin hänen kuvataiteeseensa keskittyvä taidenäyttely. Osthaus-museon Sylvester Stallone: The Magic of Being on Stallonen uran laajin retrospektiivi.

– Ehkä minun olisi pitänyt alkaa taidemaalariksi. Se olisi taatusti ollut vähemmän stressaava ura, Stallone kommentoi The Hollywood Reporterille.

Näyttelyn avajaisia vietettiin lauantaina ja se on avoinna helmikuun 20. päivään asti.

Stallone on maalannut koko ikänsä, mutta suostunut esittelemään taidettiin julkisesti vain muutaman kerran, viimeksi vuonna 2015 Nizzan modernin taiteen museossa Ranskassa. Hagenin näyttely on kaikista kattavin, sillä vanhimmat työt ovat peräisin 1960-luvun lopusta. Mukana on myös aivan uusia teoksia.

Stallone on maalannut nuoresta asti. Hän otti vaikutteita esimerkiksi Jackson ”Jack the Dripper” Pollackilta ja Willem de Kooningilta, jonka kyllä huomaa vanhimmista teoksista. Stallone käyttää monia eri tekniikoita. Hän sekoittaa perinteisempään tyyliin myös pop-taidetta.

Stallonen taideteoksissa esiintyvät usein myös Rambo ja Rocky. Esimerkiksi vuodelta 1975 peräisin oleva Finding Rocky on maalattu ennen kuin Stallone sai elokuvan käsikirjoituksen valmiiksi.

Museossa näytillä olevat maalaukset eivät myynnissä, mutta jotain osviittaa Stallonen taiteen hinnoista antaa www.stalloneart.com -sivusto, joka myy maalausten numeroituja taideprinttejä. Pelkästään niiden hinnat ovat 1250-2500 dollarin välillä.

Lisätietoa ja paljon kuvia näyttelystä löytyy Osthaus Museum Hagenin sivuilta. Galerie Gmurzynska tarjoaa aiemman näyttelyn yhteydessä kuvatun yli 40 minuutin mittaisen dokumentin, jota ei harmi kyllä saa upotettua tähän. Se löytyy täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sly Stallone (@officialslystallone) jakama julkaisu