Uusimmat

Tom Cruisen mukaan Mission: Impossible -elokuvat voisivat siirtyä avaruuteen

03.08.2018 08:30 Muropaketin toimitus

Kuudennen Mission: Impossible -elokuvan ensi-ilta on tänään. 

Tom Cruise kertoo Colliderin tuoreessa haastattelussa haluavansa toteuttaa tulevissa Mission: Impossible -elokuvissa avaruudessa tapahtuvan kohtauksen. Cruisen tuntien kyseessä ei siis olisi erikoistehoisteilla toteutettu kohtaus, vaan näyttelijä ja kuvausryhmä olisivat oikeasti avaruudessa.

– Olemme miettineet sitä ja kuinka moinen voitaisiin toteuttaa. Avaruuskohtauksen pitäisi tietysti olla tarinan ja hahmojen kannalta oleellinen, eikä vain jotain joka näyttää siistiltä, Cruise sanoo.

Näyttelijä toteaa myös ettei moisen toteuttaminen ole vielä mahdollista, mutta muistuttaa myös että uudessa Mission: Impossible – Falloutissa on kohtauksia, joita ei olisi pystytty tekemään aiemmissa elokuvissa.

Fallout saa ensi-iltansa Suomessa tänään. Muropaketin arviossa leffa rankattiin neljän tähden arvoiseksi ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Mission: Impossible – Fallout on perhanan hienon näköinen seikkailu, jännittävä trilleri ja toimiva toimintaelokuva, jonka tekijöiltä ei kunnianhimoa puutu.”

Arvostelu: Mission: Impossible – Fallout on tämän kesän paras viihdespektaakkeli