Uusimmat

Upean sekopäinen Doom Patrol -supersankarisarja löytänee reippaasti laajemman yleisön toisella tuotantokaudellaan

31.10.2019 09:05 Muropaketin toimitus

DC:n Doom Patrol -sarja jatkuu ensi vuoden puolella.

Pitkälti Grant Morrisonin kirjoittamiin Doom Patrol -sarjakuviin pohjautuva saman niminen sarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime helmikuussa DC Universe -suoratoistopalvelussa, josta sitä ei kovin moni katsoja löytänyt. Sen toinen tuotantokausi nähdään kuitenkin Yhdysvalloissa myös ensi toukokuussa avautuvassa HBO Max -suoratoistopalvelussa, jonka kautta se tavoittanee moninkertaisen määrän katsojia.

HBO Maxia on jo kutsuttu supersuoratoistopalveluksi, sillä se tarjoaa hurjan määrän laadukasta sisältöä. Pelkästään HBO Maxin omien alkuperäisohjelmien lista on melkoisen pitkä. Alkuperäissarjat ovat kuitenkin vain pienen pieni osa siitä mitä on luvassa.

Suomessa Doom Patrolin ensimmäinen tuotantokausi löytyy HBO Nordicista, jonne se tuli tarjolle kokonaisuudessaan viime toukokuussa. Muropaketin arviossa sarja kehuttiin maasta taivaisiin ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”..tämä on ensimmäinen kerta koskaan kun sarjakuviin perustuvan tv-sarjan maailma ja tunnelma on täysin samanlainen kuin lähdemateriaalissa. Sarjaa katsoessani tunsin olevani samassa paikassa kuin sarjiksia lukiessani, maailmassa jossa Pariisi voi kadota koska tahansa maailmankartalta, päätyen maalauksen sisään ja Animal-Vegetable-Mineral Man on aivan tavallinen pahis.”

Arvostelu: DC:n Doom Patrol on yksi parhaita supersankarisarjoja koskaan

Doom Patrolin toisen tuotantokauden kuvaukset alkavat nyt marraskuussa ja ensi-iltansa se saa jossain vaiheessa ensi vuoden puolella.

Muropaketin uusimmat