Uusimmat

Uusi Godzilla 2: King of the Monsters -traileri esittelee elokuvan hirviöt taistelemassa

20.02.2019 09:19 Muropaketin toimitus

Godzilla: King of the Monsters saa ensi-iltansa toukokuun lopussa.

Legendary Pictures on julkaissut uuden tv-trailerin Godzilla 2: King of the Monsters -elokuvastaan, jossa on mukana ennennäkemätöntä materiaalia. Se näyttää myös vilauksen elokuvan jättihirviöiden välisestä taistosta.

Michael Doughertyn ohjaamassa Godzilla 2: King of the Monstersissa nähdään elokuvan nimen mukaisesti myös muita hirviöitä. Mukana ovat Mothra, Rodan ja kolmipäinen King Ghidorah.

Hirviöiden lisäksi pakollisia ihmishahmoja esittävät muun muassa Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson Jr., Ken Watanabe ja Zhang Ziyi.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo.

”Vuosien 2014 ”Godzillan” ja 2017 ”Kong: Pääkallosaaren” jälkeen saapuu seuraava luku Warner Bros. Picturesin ja Legendary Picturesin MonsterVerse-elokuvamaailmassa: ”Godzilla: King of the Monsters”, eeppinen toimintaseikkailu, joka laittaa Godzillan vastustajiksi useita popkulttuurin suosituimpia hirviöitä.

Uusi tarina seuraa kryptoeläintieteellisen viraston sankarillisia otteita, kun sen jäsenet kohtaavat jumalattoman kokoisia hirviöitä, mukaan lukien mahtavan Godzillan taistelemassa Mothran, Rodanin sekä pahimman vastustajansa kolmipäisen King Ghidorahin kanssa. Kun nämä muinaiset superlajit – joita pidettiin pelkkinä myytteinä – nousevat jälleen, ne kaikki tavoittelevat luomakunnan kruunua ja uhkaavat samalla ihmiskunnan olemassaoloa.”

Godzilla II: King of the monsters saa ensi-iltansa Suomessa 31. toukokuuta.