Uusimmat

Viimeisen Twilight-elokuvan uusien julisteiden tekijät eivät ole palkkaansa ansainneet

25.05.2012 10:34 Muropaketin toimitus

Elämme haikeita aikoja! Twilight-elokuvasarja päättyy syksyllä, kun Aamunkoi osa 2 saa ensi-iltansa 16. marraskuuta. Elokuvasta on nyt julkaistu kolme uutta julistetta, jotka ovat kaikessa mielikuvituksettomuudessaan lähes vaikuttavia.

Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvan pääosissa nähdään luonnollisesti oheisia julisteitakin tähdittävät Kirsten Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner. Heidän lisäkseen vampyyridraaman avainrooleissa esiintyvät Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek ja Maggie Grace.

Viimeisessä Twilight-elokuvassa (no, ainakin tällä tietoa) seurataan miten Bella tulee toimeen uusien vampyyrivoimiensa kanssa ja miten mustasukkainen Taylor-hukka asiaan suhtautuu. Elokuvan on ohjannut Bill Condon.

Dome.fi:n Twilight – Aamunkoi: Osa 1:n arvostelun voit lukea täältä: Uusi Twilight-elokuva saa käpertymään sikiöasentoon ja rukoilemaan tajuttomuutta. Kyseessä on sivuston historian suosituin elokuva-arvostelu.

Teksti: Tatu Junni