Uusimmat

Viis Netflixistä: Marvel suunnittelee jo uusia sarjoja katutason sankareille ja kauhupohjaisille hahmoilleen

14.08.2019 07:41 Muropaketin toimitus

Netflix lakkautti maanläheiset Marvel-sarjansa, mutta uusia sankarisarjoja luvataan julkaistavaksi toisaalla jatkossakin.

Netflixin ja Marvelin yhteistyö tv-sarjojen osalta päättyi ja Daredevilin, Jessica Jonesin ja Punisherin kaltaiset sarjat lakkautettiin. Marvel Televisionin johtaja Jeph Loeb on Deadlinen haastattelussa paljastanut, että studio suunnittelee tästä huolimatta uusia tv-sarjoja myös Avengersin ulkopuolisille, pienemmille sarjakuvahahmoille. Marveliltahan on jo tulossa tulevalle Disney+-kanavalle suunniteltuja Avengers-sarjoja kuten Falcon and the Winter Soldier, WandaVision ja Loki.

Loebin mukaan “katutason sankarit” saavat jatkossakin omia sarjojaan. Nämä hahmot toimivat Marvelilla aikuisemmille lukijoille suunnatun “The Marvel Knights” -nimikkeen alaisuudessa. “Joitakin näistä nähtiin jo Netflixillä, mutta meillä on muita, jotka kuuluvat tähän kategoriaan, ja ne ovat vasta tulossa”, Loeb selittää. Yksi tällaisista mahdollisista hahmoista on Moon Knight, jonka televisioversiosta on huhuttu jo vuosia.

Myös sarjakuvien kauhupohjaisia hahmoja nähdään jatkossa. Ensimmäisinä oman sarjansa ovat saamassa Gabriel Lunan tähdittämä Ghost Rider ja Helstrom, joiden Loeb kertoo kuuluvan “Adventure into Fear” -nimikkeen alle. Tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa: “Sitten meillä on pari muuta, joita ei ole vielä paljastettu maailmalle”, Loeb kertoo.

Ghost Riderin ja Helstromin julkaisu on ajoitettu vuodelle 2020. Sarjoja esittää Disneyn omistama Hulu.