Uusimmat

Wes Andersonin uudesta The French Dispatch -elokuvasta paljastettiin julkaisupäivä, näyttelijät ja virallinen juonikuvaus

30.01.2020 20:30 Muropaketin toimitus

Wes Andersonin ohjaama ja käsikirjoittama The French Dispatch saa ensi-iltansa kesällä. Suomen julkaisusta ei ole vielä tietoa.

Symmetrisistä kuvistaan ja pastelliväreistään tunnettu Wes Anderson puuhaa uutta elokuvaa ensi kesälle. The French Dispatch on nyt saanut virallisen julkaisupäivän, joka on 24. heinäkuuta 2020.

Searchlight Picturesin julkaiseman elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Andersonin elokuvien vakiokaartista Bill Murray, Owen Wilson ja Adrien Brody. Mukana ovat myös Benicio del Toro, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric ja Stephen Park.

The French Dispatch sijoittuu kuvitteelliseen ranskalaiseen kaupunkiin, jossa ilmestyvän amerikkalaisen lehden viimeisen numeron ympärille elokuvan tarinat kietoutuvat.

Virallinen synopsis kuuluu näin:

THE FRENCH DISPATCH brings to life a collection of stories from the final issue of an American magazine published in a fictional 20th-century French city. It stars Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray, and Owen Wilson.

Anderson vastaa ohjauksen lisäksi myös käsikirjoituksesta. Tarina on syntynyt yhteistyössä Roman Coppolan, Jason Schwartzmanin ja Hugo Guinnessin kanssa.