Uusimmat

Woody Harrelson: “Halusin lyödä Matthew McConaugheyta kun teimme True Detectivea”

04.01.2022 08:55 Muropaketin toimitus

Matthew McConaugheyn metodinäytteleminen oli hänen ystävälleen Woody Harrelsonille liikaa.

Jason Batemanin juontamassa Smartless-podcastissa vieraillut Woody Harrelson kertoo halunneensa lyödä kollegaansa ja hyvää ystäväänsä Matthew McConaugheyta heidän tehdessään HBO:n True Detective -sarjan ensimmäistä tuotantokautta.

McConaughey metodinäytteli Rust Cohlen roolin, joka oli Harrelsonin mukaan välillä täysin sietämätöntä.

– Matthew sai minut raivostumaan ties kuinka monta kertaa. Hän on yksi minun parhaista ystävistäni, joten se tuntui todella kummalliselta. Matt oli kuvauksissa koko ajan Rust Cohle, myös kuvaustauoilla. Se vitun hahmo olisi ansainnut vittu avarin naamaan, Harrelson kertoo nauraen.

– Matt on niin hyvä näyttelijä. Onneksi hän oli Rust Cohle vain kuvauspaikalla, mutta ei enää työpäivien jälkeen, Harrelson jatkaa.

Vuonna 2019 nähty Mahershala Alin ja Stephen Dorffin tähdittämä True Detectiven kolmas tuotantokausi keräsi Muropaketin arvostelussa kehut kehnomman kakkoskauden jälkeen. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”True Detectiven kolmas kausi on silkkaa neroutta toiseen verrattuna ja melkein yhtä hyvä kuin ensimmäinen, mutta vain jos turhankin tuttu tyyli ja toimivien kikkojen toisto ei häiritse liikaa.”

Arvostelu: True Detectiven kolmas kausi on melkein yhtä hyvä kuin ensimmäinen

Muropaketin uusimmat