Uusimmat

Samsungin tulevien Galaxy A6 -puhelinmallien ulkonäkö selvillä

19.04.2018 13:54 Muropaketin toimitus

Julkisuuteen on tällä kertaa vuotaneet renderöintikuvat Samsungin tulevasta Galaxy A6 -puhelinmallikaksikosta. Niistä odotetaan A-sarjaan edullisempia, mutta silti modernisti muotoiltuja malliversioita.

Jo aiemmin Samsung Galaxy A6 -malleista on bongattu Geekbenchin tulokset. Sukunäkö valmistajan Galaxy A8 -mallistoon olisi ilmeinen, sillä käytännössä myös tämän mallin näyttö on 18,5:9-kuvasuhteella ja reunukset jäävät kapeiksi. Sormenjälkilukija on samalla siirtynyt laitteen taakse.

Tarjolle odotetaan niin Galaxy A6- kuin A6+ -malleja, joista jälkimmäinen saisi kaksoiskameran. Perusmallin kanssa saa tyytyä yhteen takakameraan. Eroa on luonnollisesti myös näytön koossa, joka pienemmässä Galaxy A6 -mallissa on 5,6 tuumaa. Galaxy A6+: on saamassa täyden kuuden tuuman näytön.

Myös tekniikka poikkea toisistaan. Samsung Galaxy A6 sisältää valmistajan oman Exynos 7870 -järjestelmäpiirin ja kolme gigatavua muistia. Plussaversioon odotetaan Snapdragon 626 -suoritinta ja neljää gigatavua RAM-muistia.

Vuototiedot ennakoivat malleille myös markkinakohtaista nimeämistä, sillä joissain maissa samat mallit voivat päätyä myyntiin Galaxy J8 and J8+ -nimillä.