Uusimmat

Meizun kokonaan reiätön älypuhelin floppasi pahasti – Keräsi vain 29 ennakkotilausta

07.03.2019 15:51 Muropaketin toimitus

Reilu kuukausi sitten Meizu testasi riittäisikö sen täysin reiättömälle konseptipuhelin Zerolle kysyntää kuluttajamarkkinoilla. Joukkorahoituskampanjan perusteella kysyntä on hyvin vähäistä.

Kuten aiemmin kerroimme, ei Meizu Zerossa ole kotinäppäintä, äänenvoimakkuuspainikkeita, latausporttia, kuulokeliitäntää, kaiuttimen reikiä tai edes SIM-korttipaikkaa. Sen sijaan se hyödyntää eSIMiä, näytön kaiuttimeksi muuttavaa mSound 2.0 -teknologiaa ja langatonta latausta. Saumattoman ja lähes reiättömän kokonaisuuden ainoa pieni poikkeus on sen alaosasta löytyvä hyvin pieni mikrofonin reikä. Meizu Zeron muihin ominaisuuksiin kuuluivat IP68-suojaus vedeltä ja pölyltä, 5,99-tuumainen näyttö ja Snapdragon 845 -suoritin.

Puhelinta myytiin IndieGoGossa. Tarkoituksena oli kaupata kuluttajille rajoitettu sadan kappaleen erä, jossa puhelimia myytiin 1137 eurolla kappale. 100 000 dollarin joukkorahoitustavoite olisi täyttynyt, mikäli puhelimia olisi myyty edes 77 kappaletta.

Meizun kannalta joukkorahoituskampanja floppasi kuitenkin pahasti. Konseptipuhelin kiinnosti vain 29 ennakkotilaajaa, eikä puhelinta näin ollen nähdä lainkaan kuluttajamarkkinoilla.