Uusimmat

Essential Phonen tulossa myyntiin ”lähiviikkoina”

12.08.2017 10:25 Muropaketin toimitus

Andy Rubin

Erittäin kiinnostavan Essential Phonen julkistus uhkaa muuttua pahimman luokan farssiksi. Nyt puhelimen tuotanto on kuitenkin ilmeisesti päästy aloittamaan ja virallinen myyntiinsaapumispäiväkin saadaan tietää pian.

Alunperin puhelinten toimitusten piti alkaa jo kesäkuussa, mutta päivää jouduttiin lykkäämään reippaasti eteenpäin. The Vergen mukaan yritys on nyt vakuuttanut, että puhelin saapuu myyntiin ”lähiviikkoina”, ja tarkka päivä julkaistaan ”viikon kuluessa. Lausuntojen vakuudeksi Essentialin toimitusjohtaja Andy Rubin twiittasi kuvia tehtaalta, jossa puhelinta valmistetaan täyttä häkää.

Puhelinta myyvät Yhdysvalloissa Amazon ja Best Buy. Amazon on myös sijoittanut firmaan isosti rahaa. Samoin kiinalainen Tencent, joten puhelimen uskotaan löytävän tiensä myös kiinalaismarkkinoille ennemmin tai myöhemmin.

Essentialin hallituksen puheenjohtaja Niccolo De Masi visioi Wall Street Journalille laitteen myyntiennusteita. De Masi kertoo olevansa tyytyväinen, jos puhelinta menee ensimmäisenä vuonna kaupaksi muutamia miljoonia.