Uusimmat

HMD Global esitteli vettä, hiekkaa ja kolhuja kestävän Nokia XR21-puhelimen

03.05.2023 20:26 Muropaketin toimitus

HMD Global on julkistanut uuden Nokia XR21 -puhelimen. Vettä, hiekkaa ja kolhuja kestävä puhelin sopii hyvin ulkokäyttöön.

Puhelin on suojattu kolhuja vastaan MIL-STD-810H-standardin mukaisesti ja vettä, hiekkaa ja pölyä vastaan IP69K-standardin mukaisesti. Näin puhelin kestää myös korkeapaineista ja kuumaa vettä. Näytössä on hyödynnetty Corningin kovinta Gorilla Glass Victus -lasia.

Teknisten ominaisuuksien puolesta puhelimesta löytyvät 6,49-tuumainen LCD-näyttö FHD+-tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella, kertoo GSMArena. Näyttö toimii myös hanskat kädessä tai märillä käsillä.

HMD Globalin puhelimen suorituskyvystä vastaa monista keskihintaisista malleista tuttu Snapdragon 695 ja mukana on kuusi gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. 64 megapikselin pääkameraa tukee kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 16 megapikselin etukamera. 4800 milliampeeritunnin akku latautuu 33 watin teholla.

Ohjelmiston puolesta mukana on jo vanhentunut Android 12, mutta luvassa on kolme OS-päivitystä ja tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi. Isossa-Britanniassa puhelin maksaa 499 puntaa eli noin 570 euroa, mutta laitteen kansainvälisestä saatavuudesta ei ole vielä tietoa.

Muropaketin uusimmat