Uusimmat

Samsungin Buds -kuulokkeille isompi päivitys – mukana uusia ominaisuuksia ja tehostettua toimintaa tekoälyn kanssa

Kuva: @ Samsung

24.02.2024 12:02 Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy S24 -puhelinmalliston myötä Samsungin tekoälyrummutus on ottanut uusia kierroksia. Tällä kertaa myös Galaxy Buds -kuulokkeet pyritään valjastamaan toimimaan valmistajan ekosysteemissä tekoälytoimintojen edesauttajina.

Uuden ohjelmistopäivityksen myötä Galaxy Buds -kuulokkeet toimivat saumattomammin yhteen Samsung-puhelinten uusien AI-toimintojen kanssa. Esimerkiksi Tulkki-toiminnossa voi tuetuilla kielillä kuulla käännöksen kuulokkeista samalla, kun keskustelukumppani kuulee puheesi puhelimen kaiuttimista.

Myös kuulokkeiden ja tiettyjen ominaisuuksien yhteentoimivuuden Samsungin laite-ekosysteemissä kerrotaan paranevan. Esimerkiksi useisiin kuulokkeisiin äänen lähettämisen mahdollistava Auracast toimii jatkossa televisioiden lisäksi myös tietyillä puhelimilla ja tableteilla. Lisäksi 360 Audio -tilaäänitoiminto laajenee puhelimista ja tableteista myös TV-laitteille.

Kaikki Samsungin Galaxy Buds -kuulokkeet eivät uusimpia ominaisuuksia saa päivityksellä, vaan se on luvassa Galaxy Buds2 Pro, Buds2 ja Buds FE -malleille.

LUE MYÖS: Kokeilu Langattomat Samsung Buds2 Pro -kuulokkeet – Mukavat käyttää ja erityisesti kuunnella