Uusimmat

Sonos julkisti myös uudistetun mobiilikaiuttimensa – Roam 2 on nopea ottaa käyttöön

Kuva: Sonos

22.05.2024 15:51 Muropaketin toimitus

Sonos on päivittänyt suositun kannettavan kaiuttimensa. Roam 2 on paranneltu versio kannettavasta Roam-kaiuttimesta. Siinä on muun muassa sujuvammat säätömahdollisuudet sekä aikaisempaa vaivattomampi ja nopeampi asennus.

Sonos Roam -mobiilikaiuttimesta on julkaistu toisen sukupolven versio. Uudessa malliversiossa kaiuttimen muotoilua ja käyttöliittymää on muokattu. Mukana on nyt erilliset virta- ja Bluetooth-painikkeet käyttöä helpottamaan.

Kuva: Sonos

Roam 2 -kaiuttimen voi lisäksi ottaa heti käyttöön yhdistämällä sen puhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta – asennukseen ei tarvita enää erillistä WiFi-yhteyttä. Kaiuttimen voi toki yhdistää myös muuhun Sonos-järjestelmään kodin WiFi-verkon kautta.

Sononksen uusimmalla kaiuttimella voi kuunnella jopa kymmenen tuntia yhdellä latauksella. Kannettava kaiutin on on pölyn- ja vedenkestävä ja sillä onkin IP67-luokitus.

Sonos Roam 2 on valmistajan tiedotteen mukaan saatavilla viidessä värissä: Olive, Sunset, Wave, musta ja valkoinen. Kaiutin on nyt myynnissä 199 euron hintaan.

LUE MYÖS: Kokeilu Sonos Roam -matkakaiutin – Tukevasti menossa mukana