Uusimmat

Ukrainalainen taho pyörittää vielä julkaisemattomien Google Pixel 3 XL -puhelinten mustaa pörssiä?

25.08.2018 09:22 Muropaketin toimitus

9to5Googlen saamien tietojen mukaan Ukrainalainen taho on myynyt luvatta useita, vielä virallisesti julkaisemattomia Google Pixel 3 XL -älypuhelimia. 

Googlen tulevasta Pixel 3 XL -laitteesta tiedetään tähän mennessä jo lähes kaikki yksityiskohdat ja siitä on vuotanut ulos useita kuvia. Vuotojen takana on 9to5Googlen keräämien tietojen mukaan Ukrainalainen taho, joka on tavalla tai toisella saanut käsiinsä useita vielä julkaisemattomia Pixel 3 XL -testilaitteita.

Ukrainalainen myyjä onkin kaupitellut laitteita anonyymisti eteenpäin sievoisella 2000 dollarin kappalehinnalla. Kauppaa on voinut hieroa Telegram-viestisovelluksen kautta. Koska laitteita on levinnyt ulkopuolisten tahojen käsiin, ovat myös Pixel 3 XL:n tekniset tiedot sekä ulkonäkö päässeet vuotamaan ulos. Pelkän puhelimen lisäksi laittomaan myyntipakettiin on kuulunut myös Pixel 3 XL:n myyntipakkaus Pixel Buds -kuulokkeineen.

Pixel 3 XL tulee vuotojen perusteella sisältämään 6,2-tuumaisen näyttöpaneelin, Snapdragon 845 suorittimen sekä suurikokoisen näyttöloven.