Uusimmat

Destinyn tuorein raid-tehtävä sai eilen heroic-moodin – ja se läpäistiin tuntia myöhemmin

19.10.2016 10:39 Tuukka Hämäläinen

destiny-riseofiron-001

Destinyn Wrath of the Machine -raidin haastava heroic-moodi julkaistiin eilen, ja ensimmäinen tiimi läpäisi sen vain tuntia myöhemmin. Kunnian nappasi PlayStation 4 -klaani Die Busfahrer.

Destinyn (2014) vajaa kuukausi sitten julkaistun Rise of Iron -laajennuksen sisältämä raid-tehtävä Wrath of the Machine sai eilisen päivityksen myötä odotetun heroic-moodin. Ei kestänyt kauaakaan kun ensimmäiset pelaajat jo läpäisivät haastavan tehtävän.

Polygonin mukaan raidin läpäisi ensimmäisenä PlayStation 4:llä pelaava klaani Die Busfahrer (jonka nimi on saksaa ja tarkoittaa bussikuskeja). Pelikehittäjä Bungie vahvisti alla olevalla twiitillä, että Die Busfahrer läpäisi Wrath of the Machinen vain tunti sen jälkeen, kun heroic-moodi avautui.

Kuten Polygon huomauttaa, Die Busfahrer läpäisi raid-tehtävän nopeammin heroic-moodilla, kuin se alunperin läpäistiin normaalilla vaikeusasteella. Pelaajilla on toki ollut melkein kuukausi aikaa opetella tehtävä ulkoa ja totutella sen vihollisiin ja parhaisiin taktiikoihin.

20. syyskuuta julkaistu Rise of Iron oli viimeinen Destinylle ilmestyvä laajennus. Seuraavaksi Destiny-pelaajat voivat alkaa odotella pelin jatko-osaa, jonka odotellaan ilmestyvän jo ensi vuonna.

Destiny
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat