Uusimmat

E3dome: Myös Crysis 2 loikkaa kolmanteen ulottuvuuteen

15.06.2010 01:34 Jukka O. Kauppinen

Saksalainen pelikehittäjä Crytek kertoi työstämänsä Crysis 2 -pelin tukevan 3D-pelaamista. EA:n julkaisema toimintapeli on väittämän mukaan ensimmäinen ison budjetin monialustapeli, joka hyödyntää kolmiulotteisuutta.

“Me Crytekilla pyrimme viemään teknologian aina uudelle tasolle. 3D-vallankumouksen saavuttaessa elokuvateatterit ja televisiot, olemme innoissamme tuodessamme Crysis 2:n 3D:hen. Crysis 2 on ensimmäinen suuri toimintapeli, joka on saatavilla todellisena stereoskooppisena 3D-kokemuksena”, kehaisee Crytekin äänitorvi Cevat Yerli.

“3D-kokemus on valtava loikka vuorovaikutteisessa viihteessä. Verrattuna samaan tarinaan ja toimintaan kaksiulotteisena, 3D-versio lisää yhden ulottuvuuden lisää toiminnan intensiteettiin ja mukaansatempaavuuteen.”

Crysis 2 vie pelaajat repaleiseen New Yorkiin, joka on pelottavan avaruusoliolajin hyökkäyksen alla. Muukalaisilla on käytössään tappavaa asearsenaalia sekä yli-inhimillisiä aistiominaisuuksia. Valtaajat vaanivat New Yorkin kaduilla, jotka ovat täynnä kaaosta. Tämän katastrofaalisen tuhon keskellä pelaaja kiskaisee ylleen yli-inhimilliset kyvyt antavan nanopuvun, joka tasoittaa voimaeroja ja antaa pelaajallekin mahodllisuuden.

Crysis 2 käyttää Crytekin CryENGINE 3 -pelitekniikkaa ja se julkaistaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle.

Lisätietoja:  http://www.sosnewyork.com

Lue myös

E3dome: Dead Space 2 tammikuussa 2011

E3dome: Microsoft tykitti lehdistötilaisuudessaan urakalla

E3dome: Nämä ovat ensimmäiset Kinect-pelit!

E3dome: riemastuttava de Blob saa jatkoa kaikilla konsoleilla