Uusimmat

Alienware laajensi valikoimaansa pelaajien oheislaitteisiin

13.06.2017 14:35 Muropaketin toimitus

Dellin omistama Alienware on laajentanut tuotevalikoimaansa pelikannettavista ja tietokoneista myös pelaajille suunnattuihin oheislaitteisiin. Yhtiö esitteli uuden pelinäytön ja kaksi uutta hiirtä sekä näppäimistöä.

Uusi pelinäyttö kulkee nimellä Alienware 25, jonka mallinumero on ruudunpäivitysteknologiasta riippuen AW2518H tai AW2518HF. Näistä ensin mainittu on varusteltu NVIDIA G-Sync -teknologialla ja toinen AMD FreeSync -teknologialla. Muuten näyttöjen ominaisuudet ovat yhtenäiset: Resoluutio on Full HD, näytöillä on kokoa 25 tuumaa, vasteaika on yksi millisekunti ja niiden virkistystaajuus on 240 hertsiä. FreeSync -versiolla on hintaa 499 dollaria (445 euroa) ja G-Sync -versiolla 699 dollaria (624 euroa).

Esitellyt pelinäppäimistöt ovat Alienware Advanced Gaming Keyboard ja Alienware Pro Gaming Keyboard. Näistä Advanced on perusmalli, josta löytyy mekaaniset Brown-kytkimet ja viisi makronäppäintä. Pro-malli on Advancedistä paranneltu versio, josta löytyy kämmentuki, erillinen äänenvoimakkuuden säädin, RGB-taustavalaistus ja oma muisti makrojen tallentamiseksi. Advanced-näppäimistö maksaa 89,99 dollaria (80 euroa) ja Pro-näppäimistö 119,99 dollaria (107 euroa).

Uudet pelihiiret ovat Alienware Advanced Gaming Mouse ja Alienware Elite Gaming Mouse. Näissäkin Advanced on varustelultaan yksinkertaisempi malli. Siitä löytyy yhdeksän ohjelmoitavaa näppäintä ja kytkin DPI-resoluution nopeaan vaihtamiseen. Elite-hiirestä löytyy 13 ohjelmoitavaa näppäintä, mahdollisuus säätää hiiren painoa ja vaihdettavat sivuosat erilaisia otteita varten. Hiiristä Advancedilla on hintaa 49,99 dollaria (45 euroa) ja Elitellä 89,99 dollaria (80 euroa).

Uudet tuotteet julkaistaan E3-pelimessujen yhteydessä ja ovat USA:ssa saatavilla välittömästi.

Edit: 13.6. 15:15: Korjattu Pro-näppäimistön hinnan kirjoitusvirhe.

Alienware
Kaikki jutut aiheesta