Uusimmat

Dell Alienware -näyttömallistoon uusia QD-OLED-pelinäyttöjä – tarjolla myös Dolby Vision tai 360 hertsin virkistystaajuus

Kuva: @ Dell

09.01.2024 15:21 Muropaketin toimitus

Dellin Alienware-näyttömallisto täydentyi kahdella uudella QD-OLED-pelinäytöllä. Isompikokoinen tukee nyt myös Dolby Vision HDR-laajasävytoistoa ja pienempi yltää puolestaan 360 hertsin virkistystaajuuteen.

CES 2024 -tapahtuman myötä putkahtelee lisää QD-OLED-näyttöjä. Dell tuo niitä Alienware-mallistoonsa kaksin kappalein, mikä myös tarkoittaa valmistajan QD-OLED-malliston tuplaantumista.

Uutuuskaksikosta kaarevalla ruudulla varustettu, 32-tuumainen versio on mallimerkinnältään AW3225QF. Se on valmistajan mukaan maailman ensimmäinen näyttö, joka yhdistää 4K-tarkkuuden QD-OLED-tekniikan Dolby Vision HDR:ään.

Kuva: @ Dell

Toinen uutuus on suora 27-tuumainen AW2725DF-malli. Se taas on ensimmäinen näyttö, joka yhdistää QD-OLED-tekniikan 360 hertsin virkistystaajuuteen. Näytön kerrotaan myös yltävän äärettömään kontrastisuhteeseen. Paneelin tarkkuus on 2560 x 1440 pikseliä.

Näytöissä on säädettävä ergonominen muotoilu, joka tarjoaa myös ilmankierron maksimoivan ja jäähdytystä tehostavan 360 asteen ulospuhalluksen. Molemmissa näytöissä lisäksi on Dell Technologies ComfortView Plus, joka vähentää haitallista sinistä valoa.