Uusimmat

AeroCool esitteli Skyline ARGB -miditornikotelon

31.12.2021 08:52 Muropaketin toimitus

Skyline ARGB -kotelossa huomiota herättää sen etupaneelin kaksi ARGB led-nauhaa. Karkaistun lasin sijaan kylkipaneeli on on akryyliä.

AeroCool julkisti uuden Skyline ARGB -miditornikotelon. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu etupaneelista löytyvät ARGB led-nauhat. Valtavirrasta poiketen kotelon vasen kylkipaneeli on akryyliä.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 196 x 464 x 441 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon saa mahtumaan ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 154,8 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 380 millimetrin pituusrajoituksen, kun etupaneelissa ei ole tuulettimia asennettuna.

Virtalähdesuojan alle on sijoitettu kiintolevykelkka, johon saa mahtumaan kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Vaihtoehtoisesti niiden tilalle voi asentaa 2,5 tuuman asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on varattu kaksi asennuspaikkaa.

Ilmankiertoa silmällä pitäen kotelosta löytyy paikat yhteensä viidelle tuulettimelle. Etu- ja kattopaneeliin saa molempiin kaksi 120 millimetrin tuuletinta. Takapaneelista löytyy paikka yhdelle 120-millimetrisille tuulettimelle. Jäähdyttimen asennus on mahdollista ainoastaan etu- ja takapaneeliin. Etupaneeliin saa asennettua suurimmillaan 240 millimetrin jäähdyttimen.

Kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää kuulokkeita ja mikrofonia varten. Näiden lisäksi paneelista löytyy oma säätönäppäin led-valaistukselle.

Kotelosta tulee saataville v1- ja v2-versiot. Skyline-A-BK-v1 -kotelon mukana toimitetaan yksi takapaneeliin esiasennettu 120 millimetrin tuuletin. Skyline-A-BK-v2 -mallissa mukana tulee niin ikään yksi tuuletin, mutta se on ARGB-valaistu.

Skyline ARGB -miditornikoteloiden hintaa tai saatavuutta ei ole vielä vahvistettu. Oletettavasti hinta on linjassa valmistajan muiden koteloiden kanssa, eli hinta pysynee 50 euron maastossa.

Muropaketin uusimmat