Uusimmat

Corsair toi markkinoille M75-pelihiiren – sekä langaton että langallinen versio

Kuva: @ Corsair

04.03.2024 11:53 Muropaketin toimitus

Corsairin uudet hiiret luottavat muotoilussaan M75 Air -mallin tyyliin, mutta lisämausteena on vielä viivamainen RGB-tehoste. Luvatusti tarjolla on kilpapelaamiseen asti soveltuvaa käyttömukavuutta ja hallinnan tunnetta peliviihteen tuoksinassa.

Painoa hiirillä on 74 (langaton) ja 89 (langallinen) grammaa. Ne ovat kevyitä, mutta eivät esimerkiksi niin kevyitä kuin 60 gramman Logitech G Pro X Superlight 2.

Kuva: @ Corsair

Hiiret sopivat sekä vasen- että oikeakätisille. Magneettiset sivupainikkeet ovat vaihdettavat, ja ne ovat muokattavissa eri toimintoihin iCUE-sovelluksissa. iCUE:n avulla voi myös mukauttaa RGB-valaistusta.

100 % PTFE-hiirenjaloilla varustettu hiiri tarjoaa ”lasertarkan” Corsair Marksman 26K DPI -anturin. Corsair Quickstrike -painikkeiden kerrotaan olevan nopeita ja responsiivisia käyttää.

M75:n langaton versio on saatavana valkoisena ja mustana, ja vasteajan kerrotaan olevan Slipstream Wireless -yhteyden kautta alle 1 ms. Akun käyttöajan Corsair kertoo olevan pitkäkestoinen (Bluetoothilla 210 tuntia). Pelaamista voi jatkaa liittämällä hiiri USB-kaapeliin hiiren samalla latautuessa.

Hiiret ovat ostettavissa jälleenmyyjiltä ja suoraan Corsairilta. Ohjehinnat ovat 129,99 euroa (langaton) ja 89,99 euroa (langallinen).

LUE MYÖS: Testi | Logitech G Pro X Superlight 2 -pelihiiri – Kilpapelaajien uusi salainen ase? Aika täydellinen naksuvuutta lukuun ottamatta