Uusimmat

Creativelta kompaktimpi versio soundbaristaan: Sound Blaster Katana V2X

30.09.2022 21:32 Muropaketin toimitus

Creative Technologyn julkistama Sound Blaster Katana V2X on peliäänille suunnattu soundbar-kaiutin. Pienempi koko tarkoittaa myös pienempää hintaa.

Uusi versio on pienikokoisempi versio Sound Blaster Katana V2 -soundbarista. Esimerkiksi bassokaiuttimen kokoa on saatu valmistajan tiedotteen mukaan nipistettyä 40 prosentin verran.

Kaiutinratkaisussa on 180 watin edestä kokonaistehoa kolmen vahvistimen myötä. Creativen oma DSP-piiri ohjaa erikseen diskanttikaiuttimia, keskikaiuttimia ja bassokaiutinta.

Kaiuttimesta löytyviä ominaisuuksia edustaa esimerkiksi FPS-pelaajille suunnatut peliäänitilat, joista SXFI Battle Mode ehostaa taistelun ääniä, sekä suuntaa että etäisyyttä. Scout Mode puolestaan keskittyy äänten havaitsemiseen, jotta vastustajat voi kuulla ja ennen kuin heidän liikkeensä näkyvät ruudulla. Leffakäyttöä varten soundbarissa on myös Dolby Audio -dekooderi.

Kaiuttimen voi kytkeä joko HDMI (ARC) tai optisen liitännän kautta, mutta käytettävissä on myös USB-C-liitäntä USB-äänitukea varten ja 3,5 millimetrin stereotuloliitäntä. Langattomasti käyttö hoituu Bluetooth 5.0 -yhteydellä. Kaiuttimen kerrotaan olevan yhteensopiva niin pöytäkoneiden kuin konsoleiden kanssa, mukaan lukien PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ja Nintendo Switch.

Sound Blaster Katana V2X:n hinta on 310 euroa, ja se on heti saatavilla.

LUE MYÖS: Testi | Creative Sound Blaster Katana V2 -soundbar – Tarjolla rutkasti jytinää ja näköä