Uusimmat

DJI Mavic 3 Enterprise -kuvauskoptereilla voi kuvata kohteita jopa senttimetrin tarkkuudella

29.09.2022 11:50 Muropaketin toimitus

DJI Mavic 3E- ja DJI Mavic 3T -kuvauskopterit perustuvat DJI Mavic 3 -kuluttajakopteriin, mutta ne on suunniteltu uudelleen toimimaan monenlaisissa ammattilaistehtävissä.

DJI Mavic 3E mahdollistaa kartoitus- ja mittaustehtävät ilman maassa olevia ohjauspisteitä. Kopterissa on 20 megapikselin laajakuvakamera, jossa on 4/3 tuuman CMOS-kenno. 56-kertaisesti suurentava hybridikamera vastaa 162 millimetrin polttoväliä 12 megapikselin tarkkuudella. Mekaaninen suljin ehkäisee liikkeen aiheuttamaa epäterävyyttä ja tukee nopeaa 0,7 sekunnin intervallikuvausta.

DJI Mavic 3T on suunniteltu palvelemaan palontorjunta-, etsintä- ja pelastustoimen, tarkastusten ja yötehtävien erityistarpeita. Siksi siinä on lämpökamera, jonka näkökenttä on 61 astetta ja 40 millimetrin polttoväliä vastaava 640 x 512 pisteen tarkkuus. Lämpökamera tukee tietyn pisteen ja alueen lämpötilan mittausta, korkean lämpötilan hälytyksiä ja väripaletteja, jotka auttavat löytämään kuumia kohteita. Lisäksi se hyödyntää samaa hybridikameraa kuin DJI Mavic 3E ja 48 megapikselin laajakuvakameraa 1/2 tuuman CMOS-kennolla.

DJI O3 Enterprise Transmission -lähetystekniikan ohjausetäisyys on enimmillään 15 kilometriä. Sen ansiosta kuvaskopteri voi lentää pidemmälle sekä lähettää tietoja vakaammin ja turvallisemmin AES-256-suojauksella. Tekniikka mahdollistaa myös nopean reaaliaikaisen 1080p-videosyötteen 30 kuvan sekuntinopeudella. DJI AirSense puolestaan vastaanottaa ADS-B-signaaleja varoittaakseen muusta lähistöllä olevasta lentoliikenteestä. Kopteri hyödyntää myös kuuden ympärisuunnatun kalansilmäanturin DJI APAS 5.0 -järjestelmää esteiden tunnistamiseen ilman sokeita pisteitä.

DJI Mavic 3E ja DJI Mavic 3T tulevat myyntiin lokakuussa 3 690 ja 5 690 euron suositushintoihin.