Uusimmat

EKWB julkaisi EK Fluid Gaming A240R -vesijäähdytysjärjestelmän

05.12.2017 15:21 Muropaketin toimitus

EK Fluid Gaming A240R -vesijäähdytysjärjestelmässä koko näytönohjaimen peittävä vesiblokki on suunnattu Radeon RX Vega -näytönohjaimille.

EKWB:n uusi laajennus EK Fluid Gaming -sarjaan on suunnattu Radeon RX Vega -näytönohjaimien omistajille. Kitti sisältää kaiken tarvittavan kokonaisvaltaisen vesijäähdytysjärjestelmän rakentamiseen. Aiempaan EK Fluid Gaming A240G -vesijäähdytysjärjestelmään erona on ainoastaan näytönohjaimen vesiblokki, joka soveltuu tässä versiossa vain Radeon RX Vega -näytönohjaimille.

Kitissä oleva EK-AC Radeon Vega -vesiblokki on yhteensopiva Radeon RX Vega 56/64 sekä Radeon Vega Frontier Edition -mallien kanssa. Kyseessä on täysikokoinen vesiblokki, joka kattaa grafiikkapiirin, HMB2-muistit sekä virransyötön. Vesiblokin materiaali on alumiinia kuten myös prosessorin vesiblokissa. Sisarmallin tapaan mukana toimitetaan takalevy näytönohjaimen vesiblokkia varten. EK-AC Radeon Vega -vesiblokit ovat hankittavissa myös erikseen, saatavuus ei siis rajoitu pelkkään kittiin.

EK Fluid Gaming A240R -jäähdytysjärjestelmä sekä EK-AC Radeon -vesibokit ovat ennakkotilattavissa EKWB:n oman verkkokaupan kautta. Toimitukset alkavat 8. joulukuuta. Valmistajan ilmoittama verollinen suositushinta kitille on 250 euroa ja näytönohjaimen vesiblokin hinta yksinään on 90 euroa.