Uusimmat

Logitechin kannettava G Cloud -pelikonsoli myyntiin myös Suomessa – Pilvipelaamisen taitava konsoli tulee myyntiin 359 euron hinnalla

16.05.2023 12:03 Muropaketin toimitus

Logitech G Cloud -pelikonsoli on nyt saatavilla myös Suomessa. Tencent Gamesin kanssa yhteistyössä suunniteltu laite kykenee suorituskykyiseen pelaamiseen langatonta lähiverkkoa hyödyntäen.

Kevytrakenteisella, kannettava pelikonsolilla voi pelata suoratoistamalla pelejä Xbox Games Pass -tilauksella Xbox-pilvipalvelusta tai vaihtoehtoisesti käyttämällä pc-pelaamisen mahdollistavia pilvipalveluita, kuten Nvidia GeForce NOW tai oman tietokoneen pilveen tuovaa Shadow PC -palvelua.

Konsolilla voi striimata pelejä myös omalta Xbox-pelikonsolilta Xbox-sovelluksella tai Steam-palvelun pelejä SteamLink-toiminnolla. Pelejä voi myös ladata konsolille Google Play -kauppapaikasta. Lisäksi pelikonsoli soveltuu videostriimien katseluun.

G Cloudissa on 1080p- tarkkuuden kosketusnäyttö 60 hertsin ruudunpäivityksellä ja 16:9 kuvasuhteella. Akkukestoksi lupaillaan 12 tuntia, ja painoa pelikonsolilla on 463 grammaa.

Pelikonsolia voi myös räätälöidä käyttäjänsä tarpeiden mukaan. Esimerkiksi kaikki pelikonsolin fyysiset painikkeet voidaan määritellä toimimaan sen näytöllä tietyissä kohdissa. Tällöin painikkeet emuloivat kosketusnäytön toimintaa peleissä, joissa perinteistä ohjainta ei käytetä. Myös suuntaohjainten eli tattien herkkyyttä voi säätää. Näiden ohella liipaisinten herkkyyttä voidaan määrittää asettamalla näille niin sanotut kuolleet alueet.

”Olemme innoissamme tuodessamme Logitech G Cloud -pelikonsolin Eurooppaan ja voidessamme tehdä yhteistyötä alan johtavien kumppaneiden kanssa”, kommentoi Logitech G:n toimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Logitech G Cloud mahdollistaa uudenlaisen tavan nauttia pelaamisen iloista satojen eri pelien parissa. Toivommekin pelikonsolin päätyvän mahdollisimman monien pelaajien käsiin.”

Logitech G Cloud -pelikonsoli tulee saataville välittömästi 359 euron kuluttajahintaan. Pelikonsolin Euroopan-julkaisua juhlistetaan avajaistarjouksella, johon sisältyy pelilaitteen lisäksi pilvipelaamisen mahdollistavan Xbox Game Pass Ultimate -pelipalvelun kuuden kuukauden tilauksen. Tarjous sisältää myös kuukauden tilaukset NVIDIA GeForce NOW Priority- ja Shadow PC -palveluissa. Tarjous on voimassa 22. toukokuuta ja 22. kesäkuuta välisen ajan tai niin kauan, kun tuotteita riittää.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Siinä se on: Logitechin uusi G Cloud -käsikonsoli – Androidin voimalla pilvipelien maailmaan