Uusimmat

Turtle Beach laajentaa pelikuulokkeitaan Atlas-sarjalla

20.08.2018 13:52 Muropaketin toimitus

Turtle Beachin Atlas-sarja sisältää kolmet pelikuulokkeet, jotka on brändätty kilpapelaamista varten. Elite Atlas, Atlas Three ja Atlas One ilmestyvät kaikki kauppoihin syyskuussa.

Uuden malliston kallein on Elite Atlas sadan euron suositushinnalla. Niissä on 50-millimetriset kaiutinelementit sekä memory foam -vaahtomuovista valmistetut korvatyynyt, ja irroitettava mikrofoni. Kuulokkeet on suunniteltu suljetuiksi ja ääntä eristäviksi.

Atlas Three on katraan keskihintainen malli 80 euron suositushinnalla. Siinä käytetään samoin 50 millimetrin elementtejä, memory foam -vaahtomuovia ja kuulokkeiden runko on metallivahvistettu. Mikrofoni ei ole mallissa irroitettava, mutta mykistyy ylös nostettaessa. Erikoisuutena Atlas Three -mallissa on sisäänrakennettu mahdollisuus oman mikrofonin monitorointiin.

Atlas One on sarjan edullisin paketti 50 euron hinnalla. Kuulokelementit pienenevät 40-millimetrisiksi. Mikrofoni on edelleen mykistettävissä ylös käännettäessä. Tämän lisäksi myös edullisimman mallin runko on metallivahvistettu.