Uusimmat

Vuoto antaa esimakua GeForce RTX 2070 Super- ja GeForce RTX 2080 Super -mobiilinäytönohjainten suoritukyvystä

10.03.2020 18:11 Muropaketin toimitus

Vuodetussa materiaalissa verrataan Nvidia GeForce RTX 2070 Super- ja GeForce RTX 2080 Super -mobiilinäytönohjaimia aiemmin julkaistuihin malleihin.

Nvidian Geforce RTX Super -mobiilinäytönohjaimiin liittyvään huhumyllyyn saatiin eloa, kun PCGamesN julkaisi sivuillaan vuodetun dian, jossa vertaillaan nykyisten mobiilinäytönohjainten ja julkaisemattomien Geforce RTX Super -näytönohjainten suhteellista suorituskykyä.

Julkaisemattomat mallit ovat tässä tapauksessa GeForce RTX 2070 Super ja GeForce RTX 2080 Super. Odotetusti tehokkain malli on RTX 2080 Super ja sen perässä RTX 2070 Super. Kunnollista vertailua ei pääse tekemään, koska esimerkiksi GeForce RTX 2080 puuttuu listalta. Toisaalta mittaustulokset koostuvat kolmen eri pelin (Control, Wolfenstein: Young Blood ja Deliver Us The Moon) suorituskykymittauksista.

Esitysmateriaalin perusteella herää kysymys, että koskeeko Super-päivitys ainoastaan GeForce RTX 2070- ja 2080 -malleja, koska esimerkiksi GeForce RTX 2060 Super -malliakaan ei listalla näy. Puhumattakaan GeForce GTX 16xx -sarjan malleista.

Mielenkiintoinen yksityiskohta materiaalissa on se, että testit ovat ajettu kannettavalla, jossa on Intelin kymmenennen sukupolven H-sarjan prosessori, joita niitäkään ei ole vielä julkaistu.

PCGamesN kertoo saaneensa dian nimettömältä lähteeltään,  joten vuotoon on syytä suhtautua terveellä varauksella. Materiaali on kuitenkin hyvin linjassa Nvidian aiempien suorituskykyä kuvaavien materiaalien kanssa. Oletettavasti uusien mobiilinäytönohjainten suhteen saadaan lisätietoja vielä maaliskuun aikana. Mahdollisesti jo Jensen Huangin keynote-puheessa, joka on luvattu toimittaa suorana videolähetyksenä.

Muropaketin uusimmat