Uusimmat

Xigmatek esitteli Windpower Pro -prosessoricoolerin

14.02.2020 08:21 Muropaketin toimitus

Uutta, kauttaaltaan mustaa, tornimallista prosessoricooleria piristetään runsaalla määrällä RGB-led-valaistusta. TDP-arvoksi ilmoitetaan 200 wattia.

Xigmatekin Windpower-prosessoricoolereiden sarja saa jatkoa. Uusin malli on Windpower Pro.

Siinä tornia jäähdytetään kahden tuulettimen voimalla. RGB-led-koristelua ei ole sitäkään unohdettu, sillä molemmat tuulettimet ovat varustettu ohjelmoitavilla RGB-led-valoilla. Led-valaistus löytyy myös tornin päällysosasta. Jäähdytystehoakin pitäisi löytyä, sillä TDP-arvoksi ilmoitetaan 200 wattia.

Prosessoricoolerin ulkomitat tuulettimien kanssa ovat 110 x 125 x 157 millimetriä. Lämpö johdetaan alumiinirivastoon kuuden lämpöputken avulla. Alumiinirivat ovat anodisoitua alumiinia ja väriltään rivasto on musta kuten myös lämpöputket.

Tornin viilennyksestä huolehtii kaksi Galaxy II Pro ARGB -tuuletinta. Niiden kierrosalueeksi ilmoitetaan 800 – 1800 RPM. Täysillä kierroksilla tuulettimen tuottama ilmavirta on 58,5 CFM ja staattinen paine 2,39 mm/H2O. Melutasoksi ilmoitetaan 25,3 desibeliä.

RGB-led-valaistusta pystyy hallinnoimaan muun muassa Asuksen, MSI:n, Gigabyten ja Asrockin ohjelmilla.

Intelin osalta yhteensopivia prosessorikantoja ovat kaikki kannat LGA115x-kannasta LGA2066-kantaan saakka. AMD:n leirissä tuki kattaa kaikki kannat FM1-kannasta aina tuoreimpaan AM4-kantaan.

Windpower Pro -prosessoricoolerin hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.