Uusimmat

Xigmatek julkaisi micro-ATX -emolevyille Scorpio-minitornikotelon

27.07.2018 15:06 Muropaketin toimitus

Xigmatek tehnyt erikoisen ratkaisun Scorpio-minitornikotelossaan. Kotelon etupaneeli on karkaistua lasia, mutta vasen sivupaneeli onkin akryyliä. Laajennettavuudesta on myöskin jouduttu tinkimään, mutta kotelo onkin asetettu kilpailemaan edullisimpaan hintaluokkaan.

Xigmatekin tuorein laajennus kotelotarjontaan on Scorpio-minitornikotelo. Kotelon ulkomitat ovat 362 x 198 x 420 millimetriä. Ensisijaisesti kotelo on tarkoitettu mATX-emolevyille, mutta siitä löytyy kiinnityspaikat myös Mini-ITX -emolevylle. Virtalähteen koteloinnin alta löytyy kaksi kiintolevykelkkaa 3,5 tuuman asemille. Samoista kelkoista löytyy kiinnityspaikat myös 2,5 tuuman asemille. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on varattuna kaksi omaa kiinnityspaikkaa. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 153 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus on vastaavasti 330 millimetriä.

Kotelosta löytyy yhteensä kuusi paikkaa 120 millimetrin tuulettimille. Etupaneelin taakse niistä on sijoitettuna kaksi. Etupaneelin taakse on mahdollista myös asentaa 240 millimetrin jäähdytin tuulettimineen. Takapaneelista löytyy yksi kiinnityspaikka 120 millimetrin tuulettimelle tai jäähdyttimelle. Näiden lisäksi tuulettimille löytyy katosta yksi kiinnityspaikka ja pohjasta kaksi. I/O-paneeliin on saatu yksi USB 3.0 -liitäntä, yksi USB 2.0 -liitäntä sekä HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Scorpio-minitornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kotelon hinta pyörii 30-35 euron välillä.

Muropaketin uusimmat