Uusimmat

Quentin Tarantino ilmoitti (taas) lopettavansa elokuvien tekemisen

11.11.2014 07:50 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/djangounchainedquentintarantino29.jpg

Nauttikaa vielä kun voitte! Ohjaajalegenda Quentin Tarantino on taas kerran puhunut elokuvien tekemisen lopettamisesta.

Uuden The Hateful Eight -länkkärinsä kuvauksiin valmistautuva Quentin Tarantino on ilmoittanut lopettavansa elokuvien ohjaamisen kun kymmenen tuotannon raja rikkoutuu.

”En usko että kenenkään pitäisi pysyä lavalla niin kauan, että yleisö alkaa anoa poistumista. Nautin ajatuksesta, että jätän katsojani haluamaan lisää. Mielestäni ohjaaminen on nuorten miesten puuhaa”, Tarantino ilmoitti Deadline-sivustolle.

”En yritä pilkata ketään, joka ajattelee toisin, mutta haluan lopettaa vielä kun olen kovassa terässä. Minusta ajatus 10 elokuvan kokonaisuudesta on hyvä, joten jäljellä on vielä kaksi elokuvaa The Hateful Eightin jälkeen”, ohjaaja totesi – selvästi laskien Kill Bill Vol 1:n ja Vol 2:n yhdeksi elokuvaksi.

Puheistaan huolimatta Quentin Tarantino haluaa jättää itselleen myös mahdollisuuden palata pitkien elokuvien pariin.

”Ei tätä suunnitelmaa ole kiveen hakattu, mutta tällaista tuumin nyt. Jos myöhemmin törmään hyvään elokuvaan, en jätä sitä tekemättä vain koska sanoin niin”.

Syyskaudella 2015 ilmestyvän The Hateful Eightin näyttelijöistä Kurt Russell on jo ampunut ohjaajansa puheet alas: ”Et kai itsekään usko tuota paskaa?”.

Samuel L. Jackson on samoilla linjoilla: ”Mitä Quentin muka tekisi, jos ei elokuvia?”.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Deadline

Muropaketin uusimmat