Uusimmat

Arnold Schwarzeneggerin Conanin lisäksi myös Red Sonja palaa valkokankaalle

03.03.2015 16:30 Muropaketin toimitus

Red Sonja

Arnold Schwarzeneggerin esittämästä Conanista puuhataan uutta elokuvaa. Myös toinen tuttu barbaari on palaamassa valkokankaalle.

Kyse on Marvel Comicsin Conan the Barbarian -sarjakuvista tutusta Red Sonjasta, jonka Roy Thomas ja Barry Windsor-Smith loivat 70-luvulla. Ensimmäisen filmatisointinsa Sonja sai vuonna 1985. Brigitte Nielsenin tähdittämä toimintaseikkailu osoittautui kuitenkin flopiksi, eikä elokuvasarjaa jatkettu.

Vuonna 2010 Rose McGowanin piti esittää Red Sonjaa silloisen kumppaninsa Robert Rodriguezin tuottamassa elokuvassa, mutta projekti ei toteutunutkaan. Pian sen jälkeen ohjaaja Simon Westin piti tehdä oma leffansa Amber Heardin kanssa, vaan sekin hanke kuivui kokoon ennen aikojaan.

Nyt Red Sonja -elokuvaa elvytellään taas.

Nu Image / Millennium Films on kiinnittänyt Christopher Cosmosin Red Sonjan käsikirjoittajaksi, uutisoi The Hollywood Reporter. Valitettavasti siinä kaikki, mitä aiheesta tällä hetkellä tiedetään. Tarinasta, ohjaajasta tai näyttelijöistä ei ole saatu julkisuuteen edes huhuja.

Mitään uutta kerrottavaa ei ole myöskään Arnold Schwarzeneggerin The Legend of Conanista. Arvatenkin elokuva on tulossa jossain vaiheessa, sillä Arskan tuoreet leffaviritelmät eivät ole muodostuneet hiteiksi. Niinpä mies panostaa nyt Terminatorin kaltaisiin vanhoihin ja varmoiksi havaittuihin elokuvasarjoihin.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter