Uusimmat

Suomalainen pro-pelaaja sai sakkoja seksistisistä törkypuheista

17.10.2016 12:00 Tuukka Hämäläinen

overwatch-002

Suomalainen Overwatch-pelin ammattilaispelaaja on saanut sakkoja puhuttuaan Twitchin chatissa törkeästi eteläkorealaisesta naishaastattelijasta. Pelaaja on sittemmin pyytänyt julkisesti anteeksi puheitaan.

Suomalainen Overwatch-pelaaja Timo ”Taimou” Kettunen on saanut sakkoja Etelä-Korean e-sports -kanava OGN:ltä. Kotaku kertoo EnVyUs-joukkueeseen kuuluvan Kettusen saaneen reilut 600 dollaria sakkoja puhuttuaan törkeästi OGN:n naispuolisesta haastattelijasta. Sakot perittiin Kotakun mukaan ottelun voittosummasta.

Kettusen kerrotaan kirjoittaneen Twitchin chattissa haastattelun yhteydessä muun muassa”gonna check those pantsus when im getting interviewed LUL” ja ”I wanna explore that interviewer girls thighs Keepo”.

Tapauksen jälkeen Kettunen on julkaissut anteeksipyynnön sosiaalisen median välityksellä.

– Eilen sanoin kammottavan kommentin, jota minun ei olisi pitänyt sanoa, Twitchin chatissa OGN:n haastattelijasta. Tiedostan, että kommenttini inhotti ja loukkasi monia ihmisiä, haastattelija mukaanluettuna. Ymmärrän, että kommenttiani ei voida pitää vain vitsinä ja olin tuolloin ajattelematon.

Kettunen pyytää lausunnossaan anteeksi kaikilta, joita hänen kommenttinsa loukkasivat, ja mainitsee myös olevansa erittäin pahoillaan EnVyUS-joukkueen pettyneiden fanien puolesta.

esports
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat