Uusimmat

Pokémon GO -peliin uusia pokevauvoja – ja joulu-Pikachu

13.12.2016 21:11 Muropaketin toimitus

Kesän jättimenestykseksi nousseessa mobiilipelissä Pokémon GO:ssa on nyt mahdollista saada myös uudempien sukupolvien Pokémoneja. Lisäksi joulun kunniaksi pelissä on mahdollista napata rajoitetun ajan tonttulakilla varustettu Pikachu.

Pokémon GO:n kehittäjä Nianticin julkaiseman tiedotteen mukaan pelissä tullaan jatkossa näkemään myös uudempien Pokémon-generaatioiden hahmoja. Tähän mennessä pelissä on ollut mahdollista napata 149 erilaista pokémonia, mutta tänään julkaistun päivityksen myötä määrä nousee 157:ään.

Uudet, Pokémon Gold- ja -Silver -peleistä peräisin olevat pokémonit Pichu, Togepi, Cleffa, Igglybuff, Tyrogue, Smoochum, Elekid ja Magby ovat niin sanottuna vauvapokémoneja. Alkuperäisissä peleissä tämä tarkoitti, että pokémonit olivat niin sanottuna ”pre-evolutioneja” jo aikaisemmin sarjassa julkaistuille pokémoneille. Esimerkiksi Elekidin seuraava muoto, Electabuzz, oli yksi 151 alkuperäisestä ensimmäisen generaation pokémoneista.

Uusia pokémonvauvoja on turha etsiä seikkailemalla kaupungilla, sillä uusia pokeja voi löytää ainoastaan munista. Pokémon-vauvojen lisäksi GO:n maailmasta löytyy joulukuun 29. päivään asti myös tonttuhattuinen Pikachu. Toisin kuin pokevauvoja, Pikachun voi löytää myös villinä ilman munien avaamista.