Uusimmat

Applen App Store valitsi tamperelaispelin vuoden parhaiden joukkoon

13.12.2016 20:15 Muropaketin toimitus

App Store on valinnut tamperelaisen pelistudio Traplightin Big Bang Racing -mobiilipelin yhdeksi vuoden parhaista iPad -peleistä. Top 10 -listalle päässyt peli on julkaistu heinäkuussa 2016.

Big Bang Racingingissä pelaajan tarkoituksena on pyrkiä ajamaan muiden käyttäjien luomien tasojen läpi. Peli pyrkii yhdistelemään luovuutta ja sosiaalisuutta perinteiseen mobiiliralliin – Traplightin mukaan pelin pelaajat ovat tähän mennessä luoneet jo yli 2 miljoonaa erilaista tasoa.

Big Bang Racing on studion ensimmäinen peli ja uutinen valinnasta top-listalle teki pelin kehittäjät tietenkin tyytyväiseksi:

“Meistä on huikeaa, että App Store valitsi pelimme vuoden 2016 Top 10 -listalle. He selkeästi ymmärtävät visiomme mobiilipeleistä, joissa käyttäjät voivat rakentaa pelikokemuksen ja -maailman yhdessä pelinkehittäjien kanssa”, kertoo Traplightin luova johtaja ja perustajajäsen Sami Kalliokoski.

Kalliokosken mukaan peliä kehitetään jatkuvasti ja Traplight pyrkii tulevaisuudessa luomaan uudenlaisia pelikonsepteja samaan sosiaalisen luomisen ideaan perustuen.

Big Bang Racingin voi ladata omalle mobiililaitteelleen App Storesta ja Googlen Play-kaupasta.