Uusimmat

Tositapahtumiin perustuva kauhupeli The Town of Light saapuu konsoleille

25.01.2017 21:00 Muropaketin toimitus

PC:lle vuosi sitten ilmestynyt The Town of Light kääntyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle lähiaikoina. Tositapahtumiin pohjautuvaa psykologista kauhupeliä on ylistetty etenkin erilaisena kauhukokemuksena.

LKA:n kehittämä psykologinen kauhupeli The Town of Light kääntyy pian myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. GameSpotin mukaan helmikuusa 2016 PC:lle julkaistu peli ilmestyy konsoleille vuoden toisella neljänneksellä. Samoihin aikoihin pelistä julkaistaan myös paranneltu versio PC:lle.

The Town of Light perustuu tositapahtumiin ja se kertoo pahamaineisesta Volterra Psychiatric Asylum -mielisairaalasta, joka suljettiin 1970-luvulla hoitokeinojen osoittauduttua liian julmiksi. Tekijöiden mukaan mittavaan lähdetutkimukseen perustuva peli tarjoaa pelaajille näkemyksen siitä, millaista oli kärsiä mielenterveyden häiriöistä 1900-luvun puolivälissä.

The Town of Light on Metacriticin mukaan saanut ristiriitaisia arvioita, jotka vaihtelevat ylistävistä täydellisiin lyttäyksiin. Alla olevalla tuoreella trailerilla nähdään kuitenkin lainauksia, joissa lukuisat mediat suosittelevat kokeilemaan peliä ja kehuvat etenkin sen poikkeuksellisuutta kauhupelikokomuksena.

Muropaketin uusimmat