Uusimmat

Bungie vahvistaa: Destinyn hahmoista siirtyy jatko-osaan vain ulkonäkö

05.03.2017 18:00 Muropaketin toimitus

Destinyn pelihahmojen siirtymisestä pelin jatko-osaan on kerrottu lisätietoja. Kehittäjästudio Bungien mukaan käytännössä vain pelihahmon ulkonäkö siirtyy Destiny 2:een.

Bungien MMO-räiskintä Destinyn (2014) pelihahmon voi siirtää tulevaan Destiny 2:een, mutta vain osittain, kertoo Kotaku. Vaikka Destiny on alunperin suunniteltu ”kymmenvuotissuunnitelmalla”, millä Bungie viittasi pelien jatkuvuuteen, tulevat pelihahmojen aiemmat varusteet, aseet ja tasot jäämään Destiny 1:n puolelle.

”Jatko-osat edustavat uuden seikkailun alkua kaikille pelaajille, uusia tutkittavia maailmoita, uusia kerrottavia tarinoita, uusia hankittavia voimia, uusia ansaittavia varusteita ja paljon muuta”, kuvaillaan Bungien blogissa.

”Tiedämme, että olette itsemme tapaan tykästyneet luomiinne Guardianeihin, joten pyrimme säilyttämään hahmojenne muokkaukset”, Bungie vakuuttaa. ”Tarkemmin sanottuna luokka, rotu, sukupuoli, kasvot, hiukset ja merkit siirtyvät eteenpäin kaikilla hahmoilla, jotka ovat saavuttaneet tason 20 ja läpäisseet Black Garden -tehtävän.”

”Aiomme myös palkita veteraanitilit kunnioilla, jotka heijastelevat saavutuksianne Destinyssä.”

Destiny 2:n on määrä ilmestyä tänä vuonna, mutta pelillä ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Destiny 2
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat