Uusimmat

Tältä näyttää Brawl Stars – Suomalainen Supercell esitteli uuden mobiilipelinsä

16.06.2017 11:03 Muropaketin toimitus

Supercell tunnetaan parhaiten Clash of Clans ja Clash Royale -peleistä. Nyt Supercell on esitellyt uuden Brawl Stars -pelin, joka on yhtiön aiempien pelien tavoin mikromaksuilla varustettu ilmaispeli.

Brawl Stars on ylhäältäpäin kuvattu, Supercellin peleille tyypillisillä sarjakuvamaisilla grafiikoilla varustettu arcade-räiskintä. M

oninpeliin keskittyvässä pelissä pelaajat voivat valita itselleen mieluisan ”Brawler”-pelihahmon, jolla vastustavan joukkueen pelaajia vastaan voi taistella. Pelihahmot eroavat toisistaan omien erikoiskykyjensä sekä hyökkäyksiensä kautta. Omia Brawlereitaan voi myös kehittää korkeammille tasoille, jolloin hahmojen kyvyt paranevat pelikokemuksen karttuessa.

Brawl Stars ei ole vielä suuren yleisön ladattavissa, mutta Supercell on jo nyt esitellyt peliä järjestämällä siitä leikkimielisen turnauksen. Turnaukseen osallistui monia Let’s Play-videoita tekeviä YouTube-tähtiä. Supercellin järjestämän turnauksen parhaat palat ovat nähtävissä alla olevalla videolla.

Brawl Stars julkaistaan myöhemmin iOS ja Android -laitteille, mutta pelin tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu.

Muropaketin uusimmat