Uusimmat

Näyttelijän CV käynnisti GTA 6 -huhumyllyn, jonka sammutettiin heti alkuunsa

28.07.2017 12:12 Muropaketin toimitus

Eilen levinneen huhun mukaan Grand Theft Auto 6 olisi jo kehityksessä. Näyttelijä, jonka ansioluettelosta huhu sai alkunsa, on kuitenkin kiistänyt asian.

Grand Theft Auto V:n (2013) julkaisusta on pian jo neljä vuotta, joten ei olisi ihme, jos Rockstar Games suunnittelisi jo pelisarjan seuraavaa osaa. Mitään uskottavaa huhua GTA 6:n kehityksestä ei kuitenkaan ole levinnyt, eikä pelikehittäjä ole julkistanut mitään peliin liittyvää.

Eilen kuitenkin levisi huhu, joka vihjasi GTA 6:n kehityksen olevan jo käynnissä. Muun muassa IGN kertoi NeoGAF-foorumin käyttäjien bonganneen verkosta GTA V:n parissa työskennelleen motion capture -näyttelijän Tim Neff ansioluettelon, jossa mainittiin Grand Theft Auto 6 tuoreimpana projektina.

Uutta GTA-peliä odottavien harmiksi Tim Neff on kuitenkin rientänyt kiistämään huhun. CV löydettiin Breakdown Express -sivustolta, ja Neff on todennut alla olevassa twiitissä, ettei hänellä edes ole käyttäjätiliä sivustolla. Kyse on siis yksinkertaisesti huijauksesta.

IGN:n mukaan Neff on myös korostanut, ettei hän ole tehnyt Rockstarin kanssa mitään GTA V:n jälkeen. Rockstar Games kehittää parhaillaan Red Dead Redemption 2 -peliä, jonka on määrä ilmestyä ensi keväänä.