Uusimmat

Googlen Pixel 2 -mallin kuvat vuotivat julkisuuteen, 3,5 mm kuulokeliitäntä puuttuu

07.08.2017 14:48 Muropaketin toimitus

Googlen tulevasta Pixel 2 -perusmallista vuotaneiden kuvien perusteella älypuhelimesta tulee puuttumaan monia ominaisuuksia, jotka löytyvät kilpailijoiden laitteista.

Googlen kehittämä, Walleye-koodinimellä tunnettu Pixel 2 julkaistaan vielä tämän syksyn aikana. Nyt laitteesta on vuotanut kuvia, joiden perusteella laitteesta puuttuu monia ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja kilpailijoiden kehittämistä laitteista, raportoi VentureBeat.

Kuvien perusteella Pixel 2:n näyttö ei ylety laitteen reunasta reunaan, vaan näytön ja laitteen ulkoreunan välillä on selkeät rajat. Walleyessä ei ole kuvien mukaan myöskään kaksoiskameraa. HTC:n valmistamasta Pixelistä löytyy VentureBeatin mukaan kuitenkin eteen suunnattu stereokaiutin.

9to5Googlen päätoimittaja Stephen Hallin mukaan Googlen tulevat Pixel 2 ja Pixel XL 2 -lippulaivat eivät tule sisältämään 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Google ei ole vahvistanut Hallin tietoja, mutta Hall kertoo Twitterissä tiedon olevan peräisin prototyypit nähneiltä henkilöiltä sekä Googlen sisäisestä dokumentaatiosta.

Googlen odotetaan julkaisevan Pixel-laitteiden uuden sukupolven syksyn kuluessa. Tähän mennessä Pixel XL -mallista on vuotanut aikaisia 3D-renderöintejä, jotka kertovat laitteen 18:9 kuvasuhteella toimivan näytön ulottuvan lähes kokonaan reunasta reunaan. Pixel-laitteiden odotetaan olevan myös vesitiiviitä.

Tulevien Pixel 2 ja Pixel XL 2 -laitteiden tarkasta julkaisuajankohdasta, hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.