Uusimmat

Tappouhkauksia saanutta EA:n työntekijää ei todennäköisesti ollut oikeasti edes olemassa

16.11.2017 15:01 Muropaketin toimitus

Aiemmin tällä viikolla eräs EA:n pelikehittäjäksi itseään väittänyt Twitter-käyttäjät kertoi saaneensa useita tappouhkauksia Star Wars Battlefront II -pelin mikromaksujärjestelmän vuoksi. Nyt näyttää siltä, ettei Twitter-käyttäjä oikeasti ollut EA:n työntekijä.

Aiemmin tällä viikolla useat eri mediat, kuten BBC sekä USA Today, raportoivat EA:n pelikehittäjänä esiintyneestä Twitter-käyttäjästä, joka oli omien sanojensa mukaisesti saanut jo seitsemän tappouhkausta ja yli 1600 solvaavaa viestiä Star Wars: Battlefront II:een pettyneiltä faneilta. EA on joutunut lähiaikoina rankan kritiikin johdosta, sillä täysihintainen Battlefront II sisältää kalliita mikromaksuja, jotka vaikuttavat paljolti pelikokemukseen.

Nyt Kotaku on tutkinut EA:n pelikehittäjänä esiintyneen BigSean66 Twitter-käyttäjän taustoja ja tullut tulokseen, etteivät tämän puheet pitäneet paikkaansa. Kotaku otti yhteyttä Electronic Artsiin, joka ei pystynyt vahvistamaan, työskentelikö BigSean66 yritykselle. Kotaku tutki myös BigSean66:n taustoja myös Linkedinin ja Facebookin avulla, mutta ei löytynyt merkkejä siitä, että BigSean66 työskentelisi EA:lle.

BigSean66 on puolustanut EA:ta Twitterin välityksellä useissa eri asiayhteyksissä jo vuosien ajan sekä. Kotakun tutkittua asiaa BigSean66 on kuitenkin lukinnut Twitter-tilinsä ja poistanut kohdan, jonka mukaan hän työskentelisi EA:lle.