Uusimmat

Acer päästi pedon vapauteen

22.05.2008 17:22 Ville Suvanto

Maailman kaksi suurinta tietokonevalmistajaa, Hewlett-Packard ja Dell, tarjoavat molemmat pelikäyttöön suunnattuja tietokoneita ja kolmannella pallilla oleva Acer on hypännyt nyt samaan kelkkaan. Acerin kone on nimetty Arnold Schwarzeneggerin tähdittämän elokuvan mukaisesti Predatoriksi ja kotelo on muotoiltu elokuvan petoa mukaillen.

Tarkemmalta mallinimeltään Aspire G7700 Predatorin kotelo on väritetty oranssiksi ja mustaksi, ja sen sisällä jyllää Core 2 Extreme- tai Core 2 Quad -tuoteperheen prosessori, NVIDIA nForce 780i SLI -piirisarjallinen emolevy ja maksimissaan kahdeksan gigatavua 400/553 MHz:n (800/1066 MHz DDR) kellotaajuudella toimivaa DDR2-muistia. Näytönohjainten osalta valittavana on joko kolme tai kaksi GeForce 9800 GTX -näytönohjainta tai kaksi GeForce 8800 GT -näytönohjainta. Kiintolevytilaa saa maksimissaan yhden teratavun edestä ja tuettuina ovat RAID-tekniikan eri tasot. Hintavimman konfiguraation seuraksi varustusta voi kartuttaa vesijäähdytyksellä, TV-virittimellä, Creativen SoundBlaster X-Fi Platinum -äänikortilla, WLAN-ominaisuudella, Blu-ray-asemalla, yhden kilowatin virtalähteellä ja Windows Vista Home Premium- tai Windows Vista Ultimate -käyttöjärjestelmän lisenssillä.

Acer ei ole toistaiseksi julkaissut Predatorinsa hintatietoja, mutta tietokoneen komponenttilistaa tutkiessa ei jää epäselväksi, että kyseessä on hyvin kallis tietokone. Tietokoneesta löytyy lisää tietoa ja kuvia alla olevan linkin kautta.

Acer, Predator-tuotesivut