Uusimmat

MSI Windissä on yli/alikellotusnappi

30.05.2008 10:53 Sampsa Kurri

CNetin englantilainen Crave-sivusto on saanut käsiinsä MSI:n uuden Wind-miniläppärin. Sivusto on kirjoittanut nopean esikatsauksen ja napsinut useita kuvia laitteen ominaisuuksista. 10-tuuman näytöllä varustettu Wind kykenee 1024×600-resoluutioon, painaa 1,3 kilogrammaa ja käyttää Intelin uutta vähävirtaista Atom-prosessoria. Wind on hieman kalliimpi ja fyysisesti suurempi kuin Asuksen Eee PC 4G -malli, mutta samalla tehokkaampi ja paremmilla ominaisuuksilla varustettu.

Craven artikkelista käy ilmi, että Windin ominaisuuksiin kuuluu ylikellotustoiminto, joka aktivoituu funtio- ja F10-näppäintä painamalla. Jos laite on kytketty verkkovirtaan, TurboDrive-ominaisuus ylikellottaa Atom-prosessoria noin 20 %. Jos laite toimii akun varassa, nappia painamalla prosessorin kellotaajuus laskee noin 50 % ja näyttö himmenee. Näin saavutetaan parempi suorituskyky verkkovirran kanssa, tai pidempi akunkesto reissussa.

Muropaketin testipenkkiin saapui eilen Asuksen Eee PC 4G ja odottelemme MSI Windin saapuvan testattavaksi kesäkuun toisella viikolla.

CNet Crave, MSI Wind: Hands-on, with exclusive photos